Announcement

Collapse
No announcement yet.

Report your Faults Here!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Report your Faults Here!

    Following a recent problem with the forum software that we have installed that was found my a member it was discovered that there is no easy way for you, the users, to get in touch with people that can sort it out.Please use this thread to post up and problems/glitches that you come across in your day-to-day viewing of the forum.
    Forum Admin

  • #2
    By strange co-incidence I was just looking for a way to contact one of the site admins!

    AVG keeps throwing up a virus warning, it was doing it last night every time I tried to access my profile page, and today when I accessed one of the threads. It names the virus ass www,lephante,ch/gonzo (have replaced the dots with commas to prevent autolinking to a malware site). If you PM me an e-mail address i can send you a screenshot of the AVG warning thingy.
    Go out, do stuff

    Comment


    • #3
      Hi Clanky,

      There's a few people having this issue and it's ot us stumped at the moment, but we're working on it. Hope to have it resolved soon.

      CD
      sigpic
      Hello! I'm Chris. I'm away a lot so I'm sorry if it takes me a while to reply to messages, but I promise I'll get back to everyone. If it's urgent, please email me directly at christopher.doyle@officercadet.com.

      Need books, Flip Cards or chartwork instruments? Visit SailorShop.co.uk!

      Comment


      • #4
        Thanks, AVG seems to be dealing with it for now, if you need any more info, just shout.
        Go out, do stuff

        Comment


        • #5
          What would help is if we could know if people with macs are experiencing this problem or if it's just PC's

          As well as posting in this forum users can also use the 'contact us' button at the bottom to raise problems.

          To boldly go.....
          Forum Administrator
          OfficerCadet.com

          Comment


          • #6
            running firefox 8.0.1, noscript (addon) and addblock+(addon) avg as quite as a mouse........
            if people want to try that and see if it help......
            in noscript there is an allow/forbid section.......
            allow officercadet.com but DO NOT allow an entry called....lephante,ch

            seems there is a script hiding somewhere or being injected and all should be well again till the software team can pin it down
            Trust me I'm a Chief.

            Views expressed by me are mine and mine alone.
            Yes I work for the big blue canoe company.
            No I do not report things from here to them as they are quite able to come and read this stuff for themselves.


            Twitter:- @DeeChief

            Comment


            • #7
              In addition to what Cheify has just said, all members should try updating the browser plugins (e.g. Flash player, java, adobe reader etc).

              By ensuring you have the latest update to these programs, they will have the latest security patches in place

              To boldly go.....
              Forum Administrator
              OfficerCadet.com

              Comment


              • #8
                I've been fighting with the lephante redirect for about a week and have been unable to see posts, but it's all magically sorted itself out now

                Size4riggerboots

                Moderator
                Blog tWitterings Flickr Tumblr Faceache

                Comment


                • #9
                  I get the below screen when I try to look at any thread on here. Using Google Chrome on a Macbook Pro. Am about to run my virus check to see if that picks anything up.
                  Screen Shot 2012-04-15 at 6.01.39 AM.jpg
                  Attached Files

                  Comment


                  • #10
                    turn off google chrome safe browsing thingy, there is an advert being served that is causing this.....we are loking into it
                    Trust me I'm a Chief.

                    Views expressed by me are mine and mine alone.
                    Yes I work for the big blue canoe company.
                    No I do not report things from here to them as they are quite able to come and read this stuff for themselves.


                    Twitter:- @DeeChief

                    Comment


                    • #11
                      Im getting it all the time on both my desktop and laptop. Both use mozilla browsers except my Desktop is using the experimental Aurora browser from Firefox, thats protected by AVG and anti-malware software the alert I get is for the same redirect site that the others have reported stating its a malicious rootkit. (My laptop is using the latest Firefox browser).

                      On my laptop which is running latest Norton AV everytime I visit the site i get an alert sayings its blocked attacks from "Malicious toolkit Website 9" which when i looked it up is a package of various malware programs desgined to be downloaded to a victims PC through the web browser indicating that there is a script somewhere trying to trigger this but luckily it seems the majority of folks on here are savvy enough to keep the AV up!

                      When i looked at the security report from norton it gives the originating IP of the attack including a URL which if you look at mine attached shows its a "news source" ive looked into this and thats appeared with a different name and IP each time in other people who have had an attack so it could be that infected PCs or servers dont actually know theres a problem. Ive redacted my IP and laptop name from the report but everything else is as it was. Norton report.jpg

                      Also found this http://community.norton.com/t5/Norto...-9/td-p/614102 and this http://www.symantec.com/security_res...jsp?asid=24089 reporting the attacks from the website toolkit 9

                      Not sure if im telling you what you already know guys but hopefully some of it will be of use!
                      I wanted to put something profound here...... But then I took an arrow to the knee.

                      Comment


                      • #12
                        Updated blogs don't appear to be updating in the blog feeds section....

                        Comment


                        • #13
                          We were having a few problems with multiple updates. I have enabled yours to see if it is fixed.
                          Forum Admin

                          Comment


                          • #14
                            RSS still not working... I guess you are aware!
                            “Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

                            – Mark Twain
                            myBlog | @alistairuk | flickr | youtube Views and opinions expressed are those of myself and not representative of any employer or other associated party.

                            Comment


                            • #15
                              Thanks alistair. I have not enabled it again as it is still not functioning correctly. I am waiting to hear back from the creator of the plugin.
                              Forum Admin

                              Comment

                              Working...
                              X